Nosah

Winkelwagen is leeg
Totaal 0,00 €

Mijn account

Over Nosah

Over Nosah

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij Nosah, de webshop voor de liefste en stoerste kinderaccessoires!

Mijn naam is Cynthia Langevoort-Klappe, getrouwd en wij hebben 3 prachtige kinderen! Onze zonen Noah en Dexx en dochter Saar.

Toen Saar 2 jaar werd wilde ik voor op haar verjaardag een mooie haaraccessoire. Deze heb ik toen niet gekocht maar heb ik zelf gemaakt. Ik ben graag creatief bezig!
De collectie van Saar breidde steeds meer uit en ik kreeg de vraag om ook voor anderen haarspeldjes te maken.
Dus op zoek naar een leuke naam en ik maakte een facebookpagina aan. Ik wist al vrij snel dat het een naam moest worden met mijn beide kindernamen erin verwerkt. De kinderen hebben hierin mee gedacht en we kwamen zo op de stoere maar lieve naam Nosah. Want stoer en lief moet het zijn, want buiten de mooie meisjes accessoires willen we in de toekomst ook uitbreiden naar de jongens accessoires. En hierin helpt mijn zoon Noah graag mee, want ook hij wacht hier met smart op!

Ik ben klein begonnen in oktober 2013 op facebook maar al snel werd ik overladen met bestellingen. Dus daarom ben ik in September 2014 begonnen met een mooie webshop! Hierdoor zijn de accessoires mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Ondertussen liggen wij met onze mooie accessoires ook in verschillende winkels. Bij kinderspeciaalszaak de Kleine(Kampen), LEF!(Emmeloord), Hebbes!(Zwolle,Nunspeet en Dronten) en Kakelbont(Elst)


De haaraccessoires van Nosah zijn stuk voor stuk met veel liefde en zorg met de hand gemaakt. Tevens zijn bijna alle accessoires van Nosah middels een speciale techniek gemaakt waarbij geen lijm wordt gebruikt. De onderdelen kunnen middels deze techniek 360 graden draaien. Zo kunnen de accessoires naar wens in het haar gedragen worden

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, nieuwe collecties bij de wisselde seizoenen te bedenken en alle leuke berichtjes van tevreden klanten te lezen!
Snuffel gerust rond op mijn site en bewonder alle mooie en lieve accessoires. Als je vragen hebt stel ze gerust!